Full service
Onderzoeksbureau
Eva
Onderzoek op maat,
afgestemd op uw specifieke vragen.

Onderzoek

Iedere organisatie is anders, iedere situatie is anders. Dit vraagt om een onderzoek op maat, afgestemd op uw specifieke vragen. EVA kan verschillende typen onderzoek voor u uitvoeren zodat u de juiste informatie en inzichten kunt verkrijgen.

Zo kunt u kiezen voor:

Communicatieonderzoek
Communicatie meten om beter te kunnen afstemmen op uw doelgroep.
Klantenonderzoek
Een tevreden klant komt nog eens terug, neemt andere klanten mee en levert een positieve bijdrage aan uw imago. Hoe tevreden en loyaal zijn uw klanten? Klantenonderzoek geeft u het antwoord!
Huurdersonderzoek
Hoe tevreden en loyaal zijn uw huurders?
Burgeronderzoek
Hoe tevreden zijn uw burgers over het gemeentebestuur, de communicatie en de gemeentelijke dienstverlening?
Opiniepeiling/draagvlakonderzoek
Bij nieuwe plannen, beleidsveranderingen, projecten of acties is het van belang om vooraf te meten of er binnen uw doelgroep voldoende draagvlak is. Dit voorkomt teleurstellingen en tegenvallers achteraf.
Lezersonderzoek
Door lezersonderzoek krijgt u inzicht in het bereik, het gebruik en de waardering van de lezers, zodat u het blad, krant, pagina of nieuwsbrief beter op de lezer/doelgroep kan afstemmen.
Imago onderzoek/ Naamsbekendheid
Welk beeld heeft uw doelgroep van uw organisatie of uw aanbod?

Afhankelijk van uw informatiebehoefte stelt EVA een onderzoekstraject op. EVA zorgt ervoor dat het gehele traject is afgestemd op uw specifieke vragen. Ook kan EVA zowel het gehele onderzoek als delen ervan, zoals dataverzameling en dataverwerking, voor u uitvoeren.