Full service
Onderzoeksbureau
Eva
Al ruim 29 jaar in bedrijf.
Veel ervaring dus!

Over EVA

Onderzoeksbureau EVA (Enneking & Voskuilen Ass.) is in 1995 opgericht door twee psychologen:

Drs. E.Q.M. Enneking en Drs. B.F.E. Voskuilen.

  • Wij werken vanuit onze wetenschappelijke achtergrond en staan voor een persoonlijke aanpak voor ieder project.
  • Onze open en flexibele denk- en werkwijze staan garant voor een prettige samenwerking met onze opdrachtgevers.
  • U kunt rekenen op een eindresultaat van hoge kwaliteit.
  • Resultaten zijn betrouwbaar en overzichtelijk weergegeven en de rapportage is helder en duidelijk geschreven.
  • U krijgt conclusies waar u zeker mee uit de voeten kunt.

Onze pluspunten

Ruim 29 jaar ervaring
EVA heeft ruim 29 jaar ervaring met het verzamelen, analyseren en interpreteren van onderzoeksgegevens. Wij kennen het klappen van de zweep en krijgen voor u de juiste informatie boven tafel van uw klanten, medewerkers of burgers.
Maatwerk
De meeste vraagstukken op het gebied van marketing, communicatie en beleid vragen om meer dan een standaard aanpak. EVA excelleert in maatwerk onderzoek, afgestemd op uw specifieke vragen.
Bruikbaar resultaat
Het ontwikkelen van een goede vragenlijst is stap één. Het verzamelen van voldoende onderzoeksgegevens is stap twee. Het analyseren en interpreteren van de gegevens is stap drie. In deze fases heeft u veel aan onze jarenlange ervaring. U krijgt van ons betrouwbare, heldere onderzoeksresultaten, weergegeven in een rapportage die u wenst. Duidelijk, overzichtelijk, inclusief concrete adviezen waar u meteen mee aan de slag kunt.
Persoonlijk
Bij EVA bent u geen nummer. Wij houden van persoonlijke gesprekken en denken met u mee om samen met u tot zo een effectief mogelijk onderzoek te komen. Ook tijdens het proces blijven we graag met u in contact. U wordt door een vast contactpersoon op de hoogte gehouden en krijgt snel antwoord op uw vragen.
Betaalbaar
Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise kunnen we snel werken en zeer scherpe prijzen hanteren. Vraag vrijblijvend een offerte aan en overtuig uzelf.
Deskundig
EVA wordt geleid door afgestudeerde psychologen, vakbekwaam, en bedreven om voor u de juiste informatie boven tafel te krijgen.